Vi är två tjejer som driver en podcast där vi delar våra erfarenheter av dejting, relationer, tantra, kinbaku, polyamorösa relationer, sex, testa gränser och livet i allmänhet.

Vi är anonyma i podden, då vi pratar mycket känsliga ämnen och bjuder generöst på våra liv och äventyr. Därför kallar vi oss för Lady & Lufsen 🙂

Podden startade i slutet av 2016 och den började då Lady spelade in ett samtal utan Lufsens vetskap! Lady hade länge velat starta en podd, och som ett experiment, för att ”sälja” in idén för Lufsen och bevisa att det fanns bra dynamik och samtalsämnen så spelades första avsnittet in i hemlighet. Det kallas ”pilotavsnittet”. Vi blev båda helt exalterade när vi lussnade – detta var ju bra och kul! Namnet på podden kommer från Lufsens problem att säga ”y” och att hon ofta säger ”Lussna Nu” när hon vill ha någons uppmärksamhet, vilket hon ofta vill 😉 Dessutom har vi båda bra karriärer och ganska strikta jobb dagtid så vi vill inte riskera att någon kollega dömer oss för det vi pratar om här.

Ni som har känsliga öron, lyssna på nåt annat!

Tack för att du lussnar!!

Puss & Kram från Lady & Lufsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s