Okey –  Lussna nu!!

Vi har pratat mycket i podden om att vi har blivit trötta på datingappar. Vår erfarenhet är att en match inte nödvändigvist leder till en konversation.

Ännu mer sällan leder det till en dejt och ännu ännu mer sällan till ett förhållande!

Lady och Lufsen har bestämt sig för att ta saken i egna händer och förändra dejting Stockholm (singeltätaste staden) genom ”Lussna Nu Matchmakers”!

Vår idé bygger på att vi bjuder in en gäst som vill dejta! Personen får göra ett poddavsnitt med oss, där vi samtalar och gästen berättar om sig själv.

Tycker man, efter att ha lyssnat på avsnittet, att gästen låter som en spännande människa att lära känna, kontaktar man oss och vi agerar som kontaktförmedlare.

Vi tycker det ska bli superspännande att testa detta helt NYA koncept! Vi hoppas att ni som lyssnar vill anmäla ert intresse eller anmäla er vän eller bara sprida vidare så att flera får möjlighet att delta i podden och kanske möta en ny kärlek. Det skulle kännas helt fantastiskt att kunna bidra till detta!

Några regler att förhålla sig till:

  • När vi pratar med dig, får du presentera dig själv på det sätt du önskar, och tala om vad du söker och längtar efter.
  • Vi kommer att sammanfatta och lägga upp din presentation även i bloggen.
  • Efternamn och andra personuppgifter lämnar vi utanför.
  • Om du inte vill ha en bild på dig i bloggen, lämnar vi även den utanför.
  • Det är du som bestämmer vad du vill och inte vill prata om. Vi går igenom alla punkter innan inspelningen.

Hela poängen med Lussna nu Matchmakers är att man ska lussna och bilda sig en uppfattning om varje person utan att se hur han eller hon ser ut. Vi har så många gånger sagt att allt bara handlar om YTA och UTSEENDE i dejtingapparna så att man glömmer personen bakom…

Vågar du vara med? Du har INGET att förlora. Se det som en kul grej och prova något nytt med oss! En ny typ av dejting!

Avsnitt 46 kommer att vara en POC (Proof of Concept) där vi har en manlig deltagare som kommer att vara vårt exempel på hur detta kan gå till. Missa inte det avsnittet! Kommer söndagen 20 augusti. Stay tuned!

Kontakta oss idag på lussnanu@gmail.com

Puss & Kram från Lady & Lufsen

Annonser