Avsnitt

95 The End

Annonser

94 Stranger Danger!

Det är en skakad Lady som berättar för Lufsen att hon fått en stalker. Och att det förmodligen är han som skrämmer henne så att hon ringer 112. Hör hennes story. Tack för att du lussnar! Puss & Kram!

 

93 Kärleksberoende

Lady fick mail från en lussnare som skrev direkt till henne. Hon tipsade Lady om ett avsnitt av ”Medberoendepodden” som heter ”Kär i kärleken”. I detta avsnitt berättar Lady om sin respons på detta! Loggan på detta avsnitt står för Sex and Lovve Addiction Anonymous, läs mer på slaafws.org. Lufsen har varit på semester och rapporterar från den. Tack för att ni lussnar! Puss & Kram!

91 Sårbarhet vs Svaghet

Vi firar midsommar utan alkohol och utan vår vanliga skärgårdsö Lufsen vanhedrar omedvetet ”Helan går” på sitt eget klassiskt härliga vis. Lady har blivit spindelkvinna 🙂 Men mest pratar vi sårbarhet och svaghet. Vi har fan alltid en röd tråd trots inledande kaos och spontana stories 🙂 Glöm inte att anmäla er till vår live podd den 6 september, länk finns på lussnanu.se. Vore grymt kul om du vill vara med som publik. Tack för att du lussnar! Puss & Kram från Lady & Lufsen

https://soundcloud.com/lussnanu/91-sarbarhet

90 A Well Fucked Woman

Vi har en helt underbar gäst i detta avsnitt, Tess, som berättar om sitt fantastiska sexliv med sin man sen 20 år tillbaka! Och hon avslöjar en hemlighet om deep throating som varken Lady eller Lufsen kände till. Det ni!! Missa inte härliga Tess, hennes blogg hittar ni här www.theresemabon.se .

Tack för att ni lussnar! Puss & Kram från Lady & Lufsen

Hjälp oss att hjälpa andra!

En vän till oss har startat en insamling med syfte att bygga en skola i Rwanda. Han har varit på plats och träffat barnen och personalen som är involverade i utbildningsprojektet. Hans mål är 100.000 och idag har många gemensamt bidragit till hela 75.000kr! Lady och Lufsen med. Tänk om ni, våra lussnare, kan avgöra hela saken och se till att en ny skola och möjlighet till utbildning blir verklighet för dessa ungar!

Hjälp till med ett bidrag genom att swisha till nummer 073 929 93 38.

Kärlek!

Rwanda skola

88 #InteMinTyp

Vi har djupa samtal i podden denna gång om sin egen självbild, hur man vill bli uppfattad, om värderingar och om varför man hela tiden hamnar i ”min typ”-fällan och hur vi kommer ur den för att istället vara ärliga och sanna mot oss själva. Kloka Lufsen försöker leda två vilsna själar…

Tack för att ni lussnar!

Puss o kram från Lady, Lufsen och Bob!

87 Sol, Slick och Sex

Denna gången är det bara Lady & Lufsen och vi spelar in på klipporna vi havet i ett vackert, hett och soligt Stockholm.

Vi pratar mycket sex i detta avsnitt och hur man ska göra för att inleda en relation när man egentligen är rädd för att ”committa” sig, om olika typer av ingrepp och ”mer slick åt folket”.

Tack för att ni lussnar! Puss & Kram!