90 A Well Fucked Woman

Vi har en helt underbar gäst i detta avsnitt, Tess, som berättar om sitt fantastiska sexliv med sin man sen 20 år tillbaka! Och hon avslöjar en hemlighet om deep throating som varken Lady eller Lufsen kände till. Det ni!! Missa inte härliga Tess, hennes blogg hittar ni här www.theresemabon.se .

Tack för att ni lussnar! Puss & Kram från Lady & Lufsen

Annonser

2 reaktioner på ”90 A Well Fucked Woman

 1. Jag har postat en rörig, något känslosam och väldigt oredigerad kommentar i Tess blogg om just detta program, en kommentar om vad jag kände efter jag lussnat till er. Skriven rakt upp å ner utan att läsa den innan jag postade den. En kommentar om mig och min sambo.

  Ni gör ett jättebra jobb, ni hjälper till att sätta ord på känslor och tankar. Tack för det!

  Tack till Tess för hennes berättelse!

  Gilla

  1. Hej Markus! Tack för din kommentar! Jättekul att du ger oss feedback och att du uppskattar det vi gör, det värmer! Hoppas du fortsätter hänga med oss och sprid gärna om du kan. Varma kramar från Lady & Lufsen ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s