32 Starka Upplevelser

Lady har varit på en riktigt katastrofal dejt, hör allt om den! Lufsen lär ut hur man säger nej på ett öppet och mjukt sätt. Lady klickade med en servitör, men vågade inte be om hans nummer. Tänk om man vågade och kunde träffa människor på det ”old school” viset istället, så härligt! Det har Lufsen en story om! Sen berättar Lufsen om att hennes simning tar henne till nya djup… Ett avsnitt om både bra och dåliga, men starka, upplevelser. Tack för att du lussnar! Puss & Kram ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s